Nytagen bild


Friday I'm in love

Önskar jag satt hemma med mina fina.
Jobbar kväll + sover jour... Fredag å allt... Jaja, pengar e ju aldrig fel !

Pratade med världens bästa mamma idag (alltså min) !! Vi bestämde att vi ska ha lite kalas på söndag, för Sara, som fyllde 8 år den 1 nov....
Det har lixom inte funnits nån tid för det innan.
Så efter kyrkan bjuder vi dem på lunch å nåt gott till kaffet :-)
Oj, så ordningsamt det lät.... well, that's me... sometimes !

Vad konstigt det är. Jag är jättevan att äta små portioner mat nu.
Men pizza förvånar mig varje gång !
Vi äter från pizzerian på fredagar på jobbet. Så när jag jobbade en fredag sist så beställde jag en gyrospizza. Delade den i 6 bitar. Åt en och frös ner de andra.
Ikväll värmde jag en av de bitarna. Hade lite pizzasallad till oxå. Fick som vanligt lämna kanten och lite kött.
Men alltså...
snacka om skillnad !!! Från en hel pizza + en burk sallad innan, till en sjättedels pizza utan kant och lite sallad !! Och jag blir jättemätt !
Billig i drift - oh yes !!
Ökat klädkonto - oh yes !!

Undra vem som åker ut på X factor ?

Nehe, nu blir det några omgångar WF innan kudden kallar!

Kör försiktigt
Eva

Ser VERKLIGEN fram emot förändringar som kommer !!!

Kan inte säga mer. Har iaf fått nog nu. Kommer sakna många. Hoppas på gemenskap, humor och trygghet. Spännande!

Alla hade gått å lagt sig när jag kom hem nyss. Helt tyst i hela huset. Inte ofta det händer.
Passade bra ikväll. Orkar inte prata med nån.

Imorgon är en ny dag!
På lördag ska jag jobba med nåt KUL :-)
Jag ska stå på Coop i O-hamn och bjuda på glögg, pepparkakor och julmust. Bredvid mig ska en cd-spelare spela julmusik heela dagen !! Vilket uppdrag !! Som klippt och skuret för mig !! I just lööve julmusik, å allt som jag ska bjuda på oxå, by the way ;-)

På tal om glögg, så var jag en stund på Huldas idag. Kan inte låta bli. Får abstinens om det går för många dagar. Pysslade och plockade lite. Terapi ! Umgås med väninnan, ju ! Ställde iaf ihop alla goa glöggsorter vi har på "julbordet" . Sen bunkrade vi upp saffransbiscotti, dinkelpepparkakor och de ljuuvliga chokladdoppade pepparkakorna bredvid. Mumselimums !!
Ska ni lyxa till det lite i helgen ? Bortbjudna ? Julklappstips ? Besök Huldas i Harrstorp !!!
Kolla hemsidan www.huldasiharrstorp.se

Jamenjustdet !! Jag besiktade min gamla v70 idag. Min klippa. Min slitvarg. Min silverpil på grusvägen. Den som är så poppis att jag t.o.m fångat tre råttor i fälla, i den... Jefla skitdjur.
Hur som helst, DEN GICK IGENOM MED BLANKT PAPPER !!! Den stolta ägaren var både glad och mallig när hon rattade ut gamla Majzan därifrån !!

Men herregud !! Ser på debatt på tv, där de tar upp detta om advents/luciafirande i kyrkan/ skolan eller ej.... Hur ska det sluta ?? Vad tror ni? Traditioner ? Ateister. Muslimer. Vilka ska kunna delta ? Jösses !
Å så detta med Bobbys föräldrar. Som kommit ut ur fängelset nu efter 6 år... när de fick 10 år. Åååååh. SUCK.

På söndag ska i alla fall jag och mina små juveler sjunga i kyrkan !
Och den 13 december ska de delta i Mönsterås stora luciatåg !! Så de så !

Himmel å pannkaka
Eva

Bättre idag !!

IDAG fick jag mail från jobbet jag sökte.. tjänsten är tillsatt. Lika bra det, BARA dagtid vill jag ju inte jobba, egentligen.

När jag vaknade i morse var jag myycket piggare än igår. Trött, lite ont i kroppen å huvudet, men ändå pigg!! Skönt. Som vanligt. Som det brukar vara. Är sällan sjuk, å det går fort över !

Nu myser vi i soffan och ser på film. Jag och katterna. Hämtade in dem nyss, mina goskissar <3

Toodiloo
Eva

Tråk tråk skit

Inser att mina symtom tyder på sjukdom. . Vid halvfemtiden somnade jag på soffan efter att ha frysit som sjutton länge och väl. Hade fått på mig underställ, två fleecemorgonrockar, en fleecefilt och så överst ett duntäcke.. Vaknade till nyss å drack ett glas mjölk. Gott ! Har inte alls ont i magen, bara feber och jätteont i lederna. Gnäll gnäll, jag vet. Men jag är i princip aldrig sjuk, så jag lägger fokus på när jag blir frisk igen och hoppas det går över fort! Typiskt när barnen är här iaf. Skulle vara ersättare i Bun AU imorrn, men får sjukanmäla mig dit. Nu ska förflytta mig till sängen. Eva

Sjuk ??

Jag gar varken tid, råd eller lust att vara sjuk.. Men inatt har jag haft ont i magen och mått lite illa. Vaknade flera gånger av att magen värkte. I helgen gick det magsjuka på jobbet :-(
Orkade knappt ta fram frukost eller nåt i morse. När barnen hade åkt så gick jag direkt och la mig. Sov tre timmar. Har knappt druckit nåt idag, kanske en deciliter sammanlagt . Mår bättre nu men har ont i skallen och är jättetrött.
Johanna kom med samma taxi som de små nu, å de är redan igång att baka pepparkakor :-)
Älskade gullungar <3

Det blir vila resten av dagen och hoppas på bättring tills imorrn.

Fortfarande inget svar från jobbet jag sökte... dåligt.
Är jättevelig över det andra jobvet jag blivit erbjuden.... Pust !

Krassliga hälsningar
Eva

Körkampenfilmen..

har inte hört nåt om den ännu.. VILL SE DEN NU !! Hoppas den kommer snaaart, för då ska vi träffas och se den ihop, vi i Mönsteråskören , tror jag ?! Vill ju se de andra körerna oxå.
Hoppas hoppas hoppas att vi ska göra fler uppträdanden ihop!
Kanske gästspela på revyn.... som jag förresten skulle vilja vara med i ... Shit, vad kul det vore :-)

Nu kallar sängen, den mjuka å sköna.

Ta ingen för given
Eva

Harmonisk mamma, fika med Hulda och julpimpning !

Jag känner mig hel. Hel. Komplett. Harmonisk. Glad. Tillfreds. Rik. Jätterik. Fast jag är fattigareän en kyrkråtta (varför är just de så fattiga förresten??) så känner jag mig rik som Joakim von Anka. I mitt kassavalv ryms nämligen min stora skatt i livet - mina 5 underbara barn !!!! Just nu alltså. Vet ej hur länge. Skiter i det nu. Just nu är dom här och jag njuter av deras närvaro. Kramar och pussar på dem och säger att jag gillar att de är här<3
Mina älskade ungar. Home made, all of them. Utopererade, alla fem. Lycka. Stolt som den bästa hönsmamman i världen.

När alla fem hade klivit på taxin till skolan så duschade jag å åkte sen till affären. Det blev måånga kassar, då det ekade tomt i både kyl och skafferi.
När jag stod i kassan på Algots så fick jag sms från Hulda, som undrade om vi skulle ta en fika på Lilla bageriet.... Perfekt timing, då jag var precis i närheten OCH inte hade druckit nåt kaffe ännu ! Så himla mysigt och gutt! Vi delade på en päronbiskvi och satt nog där en timme, minst :-)
Kommer ihåg att mamma ofta fikade med sina väninnor när jag var mindre... nu förstår jag vitsen !! Mer fika till folket. Så avslappnat att gå ut å fika. Ingen städning innan, ingen disk efter !

I e.m har jag strykt gardiner och hängt upp nya i köket och vardagsrummet. Sen kom stakarna på plats. Oh my, vad mysigt det blev !!
Imorrn fortsätter jag med hallen och sovrummen.
När barnen kom hem åt vi spagetti å köttfärssås - gud så gott !! Har knappt ätit det sen operationen. Tog i vanlig ordning till mig mer än jag orkade äta upp.. Gud så lite man äter nu för tiden. Kläderna blir större och det känns skitbra !! Vi har en grupp på facebook för de som har gjort eller ska göra en GBP. Det är såå himla kul att läsa om andra, hur det går/gått för dem och att ha nån att fråga om olika saker . Igår la en tjej upp före/efter bilder och JÖSSES vilken skillnad !! Undrar hur jag ser ut och hur mycket jag gått ner om ett halvår typ. Spännande !!

Nu ska jag ta en mugg te och ladda inför veckans feelgoodtime , dvs körövning med bästa Vox nova å Maggan . Känns som evigheter sen, då jag jobbade förra måndagen.
Å vi ska sjunga julsånger SOM JAG ÄLSKAR !!

Imorrn blir det saffransbak och lite julgodis..

Tja ba
Eva

Färdigjobbad - HURRA !!!!

Så var ännu en jobbhelg till ända. Har jobbat med mina knasbollar till kollegor och det har varit en bra helg !
Nu ser jag fram emot 2 dagars helledigt. Har tänkt julpyssla lite och även baka å fixa lite julgodis med mina kids !
Hoppas alla barnen är hemma när jag kommer hem :)

Ha en skön söndagskväll å glöm inte Solsidan ;)


Kjam kjam
Eva

Favorit i repris


Thihi !


Julgodis

Mumselimums!! Vi gjorde lite julgodis idag på jobbet. Tre sorter hann vi med. Limegodis, mörk chokladkola med flingsalt och chokladtryffel rullad i pepparkakskrydda/florsocker. Imorgon ska vi göra Rocky road, om vi har tid. Vi åt varm smörgåstårta ikväll, gud så gott det är. Tog en liiten bit + sallad. Åt halva biten, sen var jag mätt.. måste komma ihåg att duka med assiett till mig på jobbet ! Då är det lättare att ta lagom stor portion. Billig i drift? Yes !!

Kom hem till mina små gos, som överöste mig med info om vad de gjort idag. Deras farmor bor i Vissefjärda (världens ände - åk och åk och åk tills vägen nästan tar slut, sen lika långt till = du är framme där). Där har de iaf varit idag!
Idag har jag träffat mina älskade fina underbara döttrar Ida och Johanna oxå <3 <3
Johanna kommer hit imorrnkväll och ska bo hos mamma i två veckor !!!!!! Hoppas Ida hänger på oxå !! Saknar att ha ALLA mina barn hemma VARJE dag. Åå vad jag ser fram emot det :-)
Då ska vi göra de goda julgodisarna här hemma, som vi gjorde på jobbet idag.

Nu ska jag natta mina små gos, sen fixa en mugg gott te å krypa upp i soffan framför "så mycket bättre" !!

Hävv ö najs sätördejj ivning folks
Eva

Jobbhelg framför mig

... med mina stollar till kollegor ! Vi ska börja fixa några sorters julgodis inför julfesten nästa helg. Hittade lite guttiga recept, så imorrn kommer det lukta gutt på jobbet :-)
Hoppas motivationen håller i sig hemma sen.

Idag har jag jobbat delad tur. Däremellan tänkte jag inta soffläge nån timme och slappa lite..... "slapp" dock det, då grannen ringde och upplyste mig om att en av våra hästar var lös och galopperade omkring på vägen utanför deras... *morr* !
Kom hem och såg den just idag väääldigt billiga ponnyn betandes i trädgården. Lockade på honom med en hink med krafft i.... men nääädå, han var på jättebushumör, till skillnad från mig..
Gick upp till logen och skulle köra ut traktorn å köra bort å hämta en ny hösilagebal... då startade väl inte den såklart. *morr muttel morr svordomar morr morr*
Försökte locka in den nu ännu billigare ponnyn på väg in till huset... han sprang bara nonchalant iväg å ställde sig under äppelträdet och mumsade med en kaxig blick. MORR. In till sambon och beordrade aningen vrångt att traktorj###ln skulle fås igång innan jag skulle till jobbet igen. Läste argt morgontidningen. Tittade ut och såg sambon komma puttrande i skittraktorn. Med en bal där bak. MORR. Varför fick inte JAG igång den. Sabla skitdag. Jaja. Fick den inte så jättebrillianta ideen att byta hage för hästarna, då den nuvarande är så himla geggig... Körde ner balen i den andra hagen .
Fyra pållar stod i gegghagenoch suktade efter balen . En gratismotavhämtningponny suktade i trädgården. Den utarbetade soffsuktande stormatten tänkte "finurligt" att det nog går bra att bara släppa hästarna lösa, så går de nog över, snällt, till den nya hagen med balen i !!!
Det var ofinurligt och naivt tänkt.
De blev vildgalna och jagade runt i trädgården och uppe på stallplanen och blev stundvis fina aspiranter till KLS..
Tog vår klippa, vår kloka stolthet Minola i pannluggen och ledde ner henne i hagen. Då följde hennes lilla söta busiga son med, även försttillkvarnfårtahanponnyn under äppelträdet hängde på.
Så kom de andra buspojkarna nergalopperande och cirkeln var lixom sluten igen.
Stormatten pustade ut. Tittade ner på kläderna och insåg att de inte längre gick att jobba i. Tittade på klockan och insåg att slappapåsoffanplanen var utesluten.
In å byta om, läsa posten å få i sig lite käk.... å så var det bara att puttra ner till worket igen
.

Tittade på pållarna i hagen när jag gick till bilen och kärleken återställdes. De steg i värde och precis som barnen är snälla när de sover, så är de världens bästa när de står där, i hagen, alla fem runt balen och samsas om käket!! Våra fina fina hästar <3
Gick förbi Tores sjukhage och saknade honom, som vanligt. Tore - stormatte saknar dig och älskar dig !! Hoppas du är bra i ditt ben och att du trivs hemma i Flen.

Ikväll spelar Elin innebandy i Karlskrona. Hoppas det går/gick bra. Hon lär vara hemma jääättesent..

Trevlig helg alla fina !
Glöm inte att besöka Huldas imorrn, öppet mellan 10-14 OCH julskyltningen på söndag !!
Eva



Naturfotograf minsann !

Bilden är tagen i underbara Alebo, av mig :-) Imorrn blir det en promenix dit, mellan jobben. So long Eva

Möte, lunchdate, jobb, klosterruinen å så lite bakning..

..... å så ett jobberbjudande ;-)
Ska fundera tills imorrn.. Tål att tänkas på.
Personalmöte idag. De e mycket nu. Gillar mina kollegor skarpt!! Sen fick jag god lunch hos min goa bästa Kaisa ! En välbehövlig pratstund hann vi med oxå.
Sen hem, svida om å vidare till min favoritplats på jorden, Huldas såklart.
Vi har fått hem en massa goda ostar nu till jul, bla Stilton och små fina cheddarostar till presentkorgar och kommande julbord !
Det var fullt upp i ostdisken kan jag säga, hann ändå inte allt jag hade planerat, för det kom en hel del kunder o å det är ju kul !
Å det är extra kul när en stammis kommer in och säger "så kul att se dig, det var länge sen " . Gulle dig !!
När jag hade stängt butiken så åkte jag direkt ut till Kronobäcks klosterruin, där Hulda stod och sålde våra produkter. Det var så himla mysigt där ute. Säkert 50 marshaller och så underhållning med t.ex eldslukare. Alla hade tidsenliga kläder. Jag hjälpte Hulda att sälja pepparkakor, jaktglögg, enbärsdricka, marmelader... å lite annat gutt ! Det var jättemycket folk, roligt när de arrangerar nåt.
Sen hem till mamma å pappa å hämta juvelerna. Hem å natta dom, å nu soffläge och final i "hela Sverige bakar" . Snygga tårtor de gör !

Snart sängdax å klura på jobbelijobbförslaget..

Sweet dreams all you babes out there
Eva

Heldag med kidsen

I vanlig ordning så grundade vi med korv på ikea. Sen lekte vi och spelade innebandy på Leos lekland ! Elin var ju med, så Sara och Elias turades om att vara på det bästa laget..... å ni förstår nog vilket det var....
Sen handlade vi på City gross och avslutade med lite käk på Max.
Vi kom hem till M-ås igen precis lagom till barnens körövning!! Perfekt, då de övar till lucia nu.
Sara ska ha levande ljus för första gången i år. Elias ska vara Staffan stalledräng.... jag sa till honom att då har man ett vitt linne på sig (ville inte säga lucialinne), å han svarade "vitt linne"??
Ja ett sånt där långt vitt linne... å så ska jag köpa en jääättefin vit strut med fiiina guldstjärnor på, å så en stoor fin guldstjärna på en pinne som du ska hålla i !!! - Åh, TACK mamma !! hör jag i baksätet....
Han kunde nog inte föreställa sig hur det såg ut.... hoppas han är lika glad när han får på sig (dum)struten !! Nejdå, de är fina.
Kompisen Isak ska ju oxå ha sånt, så det blir nog bra.

Bonde söker fru. Mitt favvoprogram. Så bra det var ikväll. Klas är ju alltigenom god. Och snäll. Och kär. Hoppas han väljer den mörka tjejen.... kommer ej ihåg vad hon heter ?? Sanna ?
Johan har ju haft ett gott kärt öga till Elin hela tiden och jag hoppas verkligen att han väljer henne. Bengt bör välja Mariette, de passar nog bäst. Å herr blygbonde bör välja Carola.
Vad tycker ni ??
För några år sen var min gamla klasskompis Håkan, på Öland, med i programmet. Undrar hur det gick för honom sen ? Hoppas han har hittat kärleken !! Han är en go kille.

Fy vad jag har varit godissugen nu i en veckas tid. Har iofs haft tråkiga veckan... Har ätit både choklad och fikat. Med blandade resultat.... Ljus choklad går inte bra. Mår illa av det. Köpte en "japp" häromdan. Åt halva och slängde sen resten. Fyy. Inte gott, å mådde illa efteråt. Jag testar hela tiden. Vad går att äta ? Hur mår jag efteråt ??
Jag är lite halvhungrig mest hela tiden känns det som. Men är inte sugen på mat direkt...
Hoppas det går över och att det har med hormonerna att göra. Dietisten påminde om att äta sakta. 10 minuter är för fort för en måltid.... det bör ta 20 minuter.... Pust! Det är en utmaning att äta såå himla sakta, men en förutsättning för att sen hålla sig mätt. Får skärpa mig där! Dietisten sa oxå att jag ska äta mer, när jag äter mellanmål..... ska försöka.
Har haft en "klump i halsen" nu i en timme... då jag var korkad nog att äta cheddarpopcorn förut ikväll. Det gillade inte magen. Fyy.
Men vanliga poppisar går bra, i små mängder. Och ett par pepparkakor till kaffet går oxå bra. Mums !

Nu blir Löven grillad i Kalla fakta...

Imorrn blir det Kura skymning på Kronobäcks klosterruin, mellan 18-19. Huldas har försäljning där då, Välkomna !!!

Peace and love
Eva

Singstar

Vilken toppenkväll vi har haft, barnen och jag ! Efter middagen så lekte de och jag fixade lite med tvätten. Sen åt vi glass och spelade/sjöng Singstar på vårt gamla hederliga PS2 . Det är verkligen en utmaning att slå de små rackarna på låtarna de kan bra !! Vi har en skiva med Disneylåtar, å dom är jättesvåra kan jag säga .
När vi hade kört "barbie girl", där jag var killen och Elias var tjejen, så lyssnade vi på hur det lät ....( det spelas in varje låt så man kan lyssna efter) så skrattade vi så tårarna rann !! Barnen tycker jag är bra som bas :-)
Nu har de somnat och jag njuter av lugnet och ledigheten !
Elin kom nyss hem från innebandyn. Hon har beställt studentmössan, idag !! Snacka om att vara ute i goood tid ! Värre än jultidningarna ju.... som man klagar över att barnen kommer och ska kränga i augusti, typ...

Nu ska jag slötitta lite på "little Fockers " och planera morgondagens utflykt :-)

Tjingelong
Eva

Sara min rara <3

Tänk vilken skatt att ha fem underbara barn !!
Näst yngst är vår lilla Sara, vår sångfågel och djurälskare. Hon som ser det som sin livsuppgift att hålla koll på , å fostra sin lillebror. Sara som är väldigt känslosam och lite orolig för olika saker. Hon som aldrig kan sitta still och sällan är tyst... Som börjar och slutar dagen med att sjunga... plus stor del av dagen ! Hon är en riktig gooding !
Sara - mamma älskar dig <3

That 70´s show !

Jag verkligen älskar den serien :)
Det blev sent på Huldas ikväll.... å trevligt ! Vi hade julbuffe, ostbricka och glöggmingel för ett kvinnligt nätverk i länet. Det gick bra och alla verkade nöjda !! Kul att få jobba lite där, det har jag längtat efter .
Inte alla som har en fantastisk gårdsbutik på cykelavstånd, där de får jobba extra ...

Hur som helst så kom jag hem vid tjugo i tio. Fyllde på vatten till hästarna ute och gav mina små kissemissar lite käk och dök till sist in här i stugvärmen !!

Hängde upp en tvätt å slängde i en till (då en viss tonäring här i huset äntligen städat/mockat sitt rum... med överfulla tvättkorgar som följd).
Intressant va ?! ;)
Det jag ska komma till är att jag nu sitter å väntar på att den maskinen ska bli klar... å för att inte somna i soffan så ser jag på That 70´s show. Så himla sköna lirare, å så Ashton Kutcher förstås!

Jag har fortfarande inte hört nåt om jobbet jag sökte..... så de går väl miste om mig då (för det var så man skulle se på det va ?)
Allt har en mening, så jag väntar väl på nåt annat då....
Fast anställning på Huldas t.ex, skulle sitta som en smäck :)

Under tiden kämpar jag vidare i gruvan och ser fram emot december !!!
Just det, ska ju till Ullared den 4/12 oxå !!! Lovely, en till grej att se fram emot! Då ska julklapparna inhandlas, för sen jobbar jag varje dag, typ !

På onsdag är barnen och jag lediga. Då blir det Leos lekland och lite shopping i Kalmar. Elin ska följa med och övningsköra dit och hem. Spännande....

Tvättelitvätt
Eva

Home SWEET home

Helgen har varit kul och barnen har skött sig bra. Musikalen blev kanon! Kyrkan var fullsatt och allt gick bra. Elias sa sin replik klockrent och hans mamma var stolt :-)
Bussresan hem gick förvånadsvärt fort. Vi stannade på Max i Norrköping och åt. Sen helt plötsligt hade vi passerat Västervik och började närma oss Oskarshamn... å så äntligen äntligen var vi i lilla fina Mönsterås igen !!
Vi hann hem till Solsidan, kul kul. Hihi så korkad Ove Sundberg är :-)

Nu ska jag fixa en mugg te och ladda om batterierna, för imorrn e det jobb igen. Först det gamla vanliga, sen till Huldas på kvällen !
Hinner jag så avslutar jag med körövning.. Fullt ös, as usual.

Det ska bli uuunderbart att krypa ner i min egen säng ikväll
Eva

Bilder..

Jag lägger in bilder lite upp å snett ;-)
Å det är med hänsyn till mina läsare.... som slipper sitta å glo rakt fram hele tin... lite gympa e ju aldrig fel ..


Nej men skämt å sido, jag vet ej hur man får till bilderna rätt när jag bloggar med mobilen.
Nu har barnen badkar och gosat ner sig i sängarna. Jag ska snart nana oxå !
Sara längtar hem efter Pappa, Valle och Hugo .

Guttinatti
Eva

Mina gos och jag

Nu har vi precis ätit middag/kvällsmat och är trötta som sjutton. Barnen har repeterat och scenen är klar !
Förstår nu varför Åsa tyckte vi skulle åka på fredagen.. Det tar tid att fixa med allt.
Vi gjorde en slags flygande Jacob till middag. Men istället för kyckling så var det tonfiskröra med ärtor/majs/paprika och purjolök m.m. Kokt ris i långpannan. Röran över, å så skivade bananer, curry och ost . Gratinera. GOTT !!!!

Kommer somna ovaggad, helt utan hjälp av vare sig ruzzle eller WF ikväll.

Grattis Ida till storsegern i innebandyn idag OCH Elin till segern över serieledarna igår !!! Mamma är såå stolt över er <3

Hufvudstadshälsningar
Eva

Riggar scenen

Nu har vi frukost i magen och jobbar med att få scenen iordning.
Barnen jagar hit och dit :-) Fördel att vara i en kyrka = myyycket plats att springa av sig på.
Vid lunch ska vi åka bort till IKEA ... tror jag lämnar in juvelerna på Småland och tar en timmes time out då ;-)
Ska nog skicka ett sms till sambon oxå, måste ju se så han verkligen läste bloggen häromdan, så han inte missar nåt på "to do listan" HEHE !!

Vi sov i en villa inatt. De som bor där är i Afrika, så det var helt tomt. Min syster, en tjej i musikalen, jag och barnen delade upp oss. Det gick himla bra, över förväntan.

Toodiloo tjolahopp
Eva


Busselibuss

Jaha, då är vi på väg ! Vi laddar upp med en inspelning från genrepet i Mörbylånga . Hoppas resan går fort.

Kul att få lite kvalitetstid med syrran <3

Fredagsmysiga hälsningar
Eva

Delmål

Dietisten frågade mig om jag har några viktmål.... Nja, sa jag... inte direkt. Men jag har iaf ett delmål och det är att komma under en viss siffra tills jag fyller 40 i februari !!
Efter att jag vägt mig där, så insåg jag att det nog kommer gå !! Det är bara 5 kilo kvar .
Jag pallar fortfarande inte varken säga eller skriva min startviktssiffra, då jag hatar den och vägrar acceptera den. Men så småningom kommer den .

När vi pratat om målvikt en stund så kom jag ändå på ungefär hur mycket jag vill väga.
Känns lite konstigt, för jag är ganska nöjd med hur jag ser ut redan nu. Jag tänker faktiskt mer på klädstorlekar. Det har varit det jag verkligen har vantrivts mest med. Jag vill ha strl 42 i kläder. Då är jag nöjd.... tror jag nu iaf. Kunna handla vart jag vill och slippa tänka så mycket när jag handlar. Slippa skämmas när den lilla smala expediten i butiken står och larmar av och viker ihop gigantiska jeans i strl 52, som hon kan gömma sig bakom. Slippa bryta ihop i provrum och köpa kläder bara för att man måste.
DET är mycket viktigare än vad vågen visar !!

Imorrn drar vi till hufvudstaden. Känns som om jag var där nyss. Hoppas det går bra för barnen när de ska spela upp musikalen !!
Vi ska sova hos "värdfamiljer"...... Spännande.
Skönt att slippa sova på luftmadrass (ryser)

Avslutar med ett kort citat på grund av anledning ;-)
"var ska sylten vara, om inte på plättan"
Mmm, det kan man klura på ;-)

Pöss
Eva

....å nu kommer bilden !


Gunnar Berlevik :-)

Här har ni honom. Mannen, myten, legenden ! Underbart skivomslag jag hittade ! Eva

Solsken å dammråttor ..

bad combo. Tänker fokusera på ett av dom, nämligen SOLSKENET !!!
Sambon ska ju för sjutton vara helt själv hemma heela helgen, så han kommer ha all tid i världen att dammsuga, torka ALLA golv, skura toaletten å badrummet, torka all.målning i huset, hänga upp de sista hängrännorna, damma, byta lakan i alla sängar + såklart tvätta upp allt, putsa alla fönster så jag kan göra adventsfint när jag kommer hem, rengöra köksfläkten, skura kylen och frosta av frysen, storhandla.... och mer grejer som han SÄKERT kommer på själv !

Tänk vad vi ska bli överraskade, jag och barnen, när vi kommer hem på söndag ;-)
Han kanske går helt bananas på inredningen oxå, å möblar om lite - spännande !!!!

Nu tar jag en välbehövlig skogsrunda i det underbara solskenet !

Have a nice torsdag you all
Eva

Tore - propably the best horse in the world <3

Saknar dig oerhört !!!
Kramar "stormatte"

Zlatan !!

Måste bara lägga till en kommentar till....
Vilket mål Zlatan !!
Nästa gång du smäller in bollen sådär snyggt.... behåll tröjan på då ;-)

Tack å hej
Eva

Huldas i Harrstorp

... troligtvis världens bästa gårdsbutik !!
Jag var där idag en runda innan jobbet. Hann med en fika å lite planering med bästa Magdalena oxå !
Det har kommit hem så mycket fina och goda nyheter nu till jul och mer är på G in.
Jag längtar nåt enormt till att få jobba där i december !
Förra året hade vi minst sagt fullt upp och det är såå superkul !!!
Så fort jag kliver in i butiken så börjar jag plocka och greja. Även de gånger jag bara är där som kund. Kan inte låta bli lixom. Det är väl ett bevis på att man älskar det man gör, eller ?!?! Kan säga att det inte är likadant på alla andra arbeten jag har, tyvärr..

Men alltså, herreguuuud !!!! Under tiden jag skriver detta så har Zlatan gjort 2 mål, från 2-1 till 3-2 !!! Älskar fotboll, när landslaget spelar !

Jaja. Väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den innan sängen kallar. Måste tvätta upp lite innan fredag, då vi åker till Stockholm , ju :-)

Heja Sverige, friskt humör! Släpp inte detta nu ! Kom igen Rasmus Elm ! Vår lokala förmåga ;-)

Imorrn är en annan dag
Eva

Uppdatering från bakavdelningen !

Det börjar ploppa upp diverse recepthäften på en massa gott till jul, i butikerna. Kul. Jag älskar recept !!
Eftersom barnen och jag har lite myskväll, så fortsatte vi på det temat och geggade ihop "chokladbollar med jultouch" . De får en stark fyra, av fem, i betyg !

Receptet kommer här ;-)

100 g rumsvarmt smör
1,5 dl socker
Rör ihop i en bunke.
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 msk vatten
5 dl havregryn
1tsk kanel
2 krm kardemumma
1 krm malen ingefära
Blanda ner övrigt och rulla till bollar.
Rulla i pärlsocker. Förvara i kyl.

Nu skrattar vi åt Stig Helmer och de andra i Snowroller !!
"Tyngden på dalskidan, älskling!"

Bilden blir säkert på snedden... lite snett är inte lätt.
Eva

Glada förväntansfulla och snygga ;-)


Bullbak !

När barnen hade åkt till skolan fick jag en sån där konstig känsla i magen.... att det var nåt jag skulle göra idag. Rotade fram mitt liv, alltså almanackan och såg att, jaa, magkänslan stämde. Hade en inbokad tid på Previa (företagshälsovården) kl 8.30.
Nu är jag hemma igen. Det var ett jättebra läkarbesök ! Förändringarnas tid är här. Allt kan bara bli bättre !
Så fort jag kom hem så slängde jag ihop en bulldeg.
Snart luktar det ljuvligt i hela huset :-)
Varför finns det inte "luktagottihusetspray" med "nybakat-doft" ?? Fast det vore nog ytterst olämpligt i detta hus, då jag anar missljud från sonen... å sambon.... då de inser att några bakverk minsann inte är tillverkade!

Idag blir det nog mest jubel ;-)
Tänk om man skulle göra ett test ..
Det blir nog ca 100 bullar... Om man skulle duka fram ett fat med jäättemånga bullar och säga till familjen att de får ta så många bullar de vill....... Får se hur jag gör..

Nu ringde klockan, så det är dax för utbakning.

Ha en bra tisdag
Eva

snyggon


Gåshud !

Ser på fotbollsgalan (!) på tv. De visade ett klipp från "bragden i Berlin" och det va ju bara så häftigt !! Jag blir berörd av sport. Vilka hjältar. Förstår känslan att spela för sitt land !
I körkampen sjöng vi för Mönsterås ! Vårt älskade Mönsterås <3
Vår lilla köping :-)
Tack igen alla fantastiska körkollegor och allas vår underbara Ingegerd !! Tack snälla Ingegerd för förtroendet <3
Ikväll har vi haft psalmkväll i församlingshemmet. Vi = vi i vår kör Vox Nova och bästa Maggan. Det var trevligt och många fina psalmer dök upp. Mamma och Pappa kom och lyssnade - jag älskar er ;-)

Har ni hört den senaste reklamen från Elgiganten ???
Så himla skön den är ! Tjejen vill göra slut för att hon träffat en ny.. killen frågar vem.... hon svarar - din pappa ! Han svarar - Min farsa ? Men gud va kul , han har ju varit så himla deppig efter att morsan stack....Hahaha ! Min humor minsann ! Needå, jag är inte bitter :-)
Imorrn är jag ledig... tänkte baka bullar på förmiddan ! = extra bonuspoäng från min lillprins som verkligen ÄLSKAR bullar !

Guldbollen går till..... Zlatte ! As usual !

Tack å gooonatt
Eva

Vi VANN körkampen !!!

Vill börja med att ursäkta för urusel uppdatering, men ibland räcker inte tiden till...
Jobbade delad tur i fredags.
Lördagen var en av de roligaste i mitt liv !!!
Vi samåkte till Kalmar, jag och 4 av mina fantastiska och underbara körkamrater.
Vid tvåtiden var vi framme och började repa på en gång..
Konkurrensen var stor och de andra körerna lät bra på sina repetitioner. Ja, inte så bra som vi förstås ;)
Vilken känsla det var att ställa upp hela kören på stora scenen på Sandra, i strålkastarna, å repa ihop med livebandet Rekyl !!
Då alla i kören skulle ha vars en mick, så fick vi ändra lite i koreografin....(vi trodde det skulle vara utplacerade körmickar). Ojoj, lite svårt att ställa om sig efter inövade moves ...
Men det gick, vi är ju bara bäst, ju !
Sen väntade väääntan. Å väntan. Vi bjöds på supergod rökt lax, romsås å potatis. Mums !
Det var 6 körer som deltog, å vi var tre körer i varje loge, på vars en sida om scenen. När vi i ABC-kören repade lite i logen, så slöt de andra två körerna upp och vi sjöng några låtar ihop. KUL !
Kl 21.30 fick vi sen ÄNTLIGEN komma upp på scen och framföra vår första låt "jag vill ha en egen måne". Det var rätt många Mönsteråsare i publiken och de juuublade när vi kom upp !! Några kollegor till Catharina, från Vattenpalatset i M-ås hade med sig en 3 meter lång Mönsteråsflagga som de glatt visade upp !!! Snacka om peppande ! Vi sjöng för full hals och var jääättenöjda efteråt !!
Snacka om adrenalinkick ! Stå där i våra supersnygga paljettklänningar, sminkade och snygga, med stylade frisyrer av bästa Anna Carlsson (jobbar på Reise frissan i Timmernabben) !
När alla körerna sjungit sina första låtar så var det paus en stund.
Vi var megapeppade inför vår öslåt, "ain´t no mountain high enough" och när vi äntligen fick sjunga den så visste jublet inga gränser !! Folk stod på stolarna och dansade och sjöng med, å alla från ABC-karroser i M-ås jublade och skrek "en gång till, en gång till" när vi var klara :)
Det gick så himla skitbra och det var så himla superkul !
Sen väntade vi, å väntade....å till sist så skulle de meddela resultatet. Vem som hade vunnit hela balunset.
Vi fick stå på sidan. Bakom en annan kör, så vi såg knappt scenen.
Där framme stod Ingegerd och de andra körledarna.
De började med vilka tre körer som kom på fjärde plats. Phuu, där räknades vi inte upp. !
Redan där började vi jubla lite tyst, vi kom som sämst trea, ju !
Sen sa de vilka som kom trea.... å det var inte vi..... YES !! Vi kom etta eller tvåa !
Sen gick de direkt på vilka som vann. De drog ut på det oliiiiidligt länge.... (där trodde vi de skulle säga Ida Seves kör)....
Å så säger Lennart Palm : Vinnare är ABC-kören !!!!!!!
Jösses ! Jag har inte hoppat så mycket sen jag gick i lågstadiet å vi hoppade hopprep på skolgården på rasten ;)
Vi skrek, hoppade, kramades och ville forcera allt folk för att ta oss upp till scenen, å till Ingegerd !!
Till sist kom vi upp. Kramades, vinkade till publiken, fick blommor och fick sen köra "ain´t no mountain" igen !
Lyckorus, glädje, stolthet, självkänsla, kärlek ! Underbart ! Ville inte gå av scenen ! Hade kunnat köra 10 låtar till, minst ! Såå himla skitkul :)
Sen minglade vi runt bland publiken och kramades med alla goa Mönsteråsare !
Det var disco i Amadeus så vi beställde en drink och svängde våra lurviga en stund. Å firade ! Segerdans ! Lycka ! Ren och skär lycka !
Vid halv två sa mina fötter till mig att det var dags att åka hem... det gjorde vi.
Söta Cissi körde mig ända hem till skogen. Tack <3

Idag har jag jobbat heeele dan. Förvånadsvärt pigg, men nu ikväll var jag aningens trött...
Kvällens quiz, hitta mig på bilden ?!
Lycklig lycklig
Eva



Snart - 30 kg !!

YES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HERREGUD ! 30 KG BORTA. Gone with the wind. Bye bye, I wont miss you :)
Inte undra på att allt är såå mycket lättare !!!!!!!!
Trevlig fredag to you all !!

Happy happy
Eva

Dietisten imörrn !

Jobbar delad tur imorrn. 7-9.15 + 12.45-19. Däremellan ska jag till dietisten i O-hamn. Spännande att se resultaten så här långt !
Idag har två vänner till mig varit på infomöte och läkarbesök
inför en ev. GBP och båda fick ett JA !! Grattis och lycka till !!

Jag ska inhandla lite småfix i stan imorrn oxå. Lite blingbling och ett rött nagellack.. å så nåt putsgrejs till mina svarta stövlar.

Nu måste jag sova!
Kort, tråkigt inlägg, jag vet. Sorry !
Har haft fullt upp ikväll med tvätt å skjuts av dotter å ponny till hoppträningen.

Najty najty
Eva

Ingen bild...

Kan inte blogga så bra från mobilen... När jag ska lägga till en bild så står det ibland att bilden är för stor... Suck ! Ni får helt enkelt se mina små pållar imorrn istället. Då är experten hemma.... Elin alltså ;-) Kjam å gonatt Eva

Mitt "barnbarn"

Vårt underbara arabsto Minola och hennes lille son Milton, i morse. Han blir 6 månader den 12/11 . Han är såklart döpt efter världens finaste häst Next Milton !

Mannagrynsgröt vs min mage = 1-0

Ikväll var sista gången jag åt det. Jösses vad jag mådde illa efteråt. Har blivit bortskämd med att tåla det mesta, men never again att jag äter mannagröt. Det var jättegott och jag åt sakta.. Hade mjölk på. Kanske var pga det... ?
Fikadaten med bästa brudarna var nice ! Cissi köpte B-måla fikets specialare - en gris !!
Den visade sig vara ett mastodontbakverk med en diameter i dasslocksstorlek :-)
Vi smaskade på den alla tre(mest Cissi..) och ändå hade hon hälften kvar som hon fick med sig hem i en doggybag !

Såg på Berg flyttar in nyss. Markoolio är en skön kille, men fy sjutton vad rädd Carina blev när han skrämde henne utanför fönstret !

Imorrn har vi planeringsdag på jobbet. Får nog bli en promenad innan man ska sitta still så länge.

Grötiga hälsningar
Eva

Morronpromenix - check !

Ännu skönare ute idag ! Gick upp till Alebo och vände. Måste fixa en till lista med golåtar på Spotify !
Jag har börjat dricka kaffe igen. Men bara Milea Instant och max två koppar om dagen. Det är jättegott nu!
Idag är det precis 8 veckor sen jag opererade mig. I feel good !!!
Vid 10.30 ska jag träffa Malin å Cissi. Vi ska ta en fika i Blomstermåla.Kvalitetstid kallas det !!
Igår hade vi sista övningen inför körkampen på lördag, på Sandra.
Vilken härlig blandning vi är !! Vi fick våra scenkläder igår oxå, speciellt uppsydda för oss. Skitsnygga och välsittande :-) och jag hade inte ens ångest för att prova dom. Härligt ! Livskvalite' !!
På lördag är ju oxå månadens GBP-fika på Kullzenska i Kalmar.... får se om jag hinner in på den oxå. Vi ska vara på Sandra vid kl 14...
Det kommer bli en lååång men alldeles uuunderbart rolig lördag !!!!!
Usch. Jag behöver verkligen städa. Tråk tråk, men såå trevligt när det är klart !
Tror jag ska börja sätta upp lite julsaker. I fönstren på baksidan, mot skogen. Kanske glädjer nån älg, några rådjur eller ett å annat vildsvin...Å så mig förstås !
I eftermiddag ska jag agera politiker igen. Sitter ju i Barn och UtbildningsNämnden. Det är intressant faktiskt !
Ikväll är det Bonde söker fru.Hoppas Johan väljer Elin <3
Nu ska golven bli avsugda, vi hörs ;-)
Every day sunshine
Eva

Sixten <3 Snart min...


Grå hankatt <3

Jag har länge velat ha en katt till. En grå hankatt. Gosig till tusen och bra på att jaga råttor ! Var hittar man en sån tro ? Hittade svaret idag när jag gick upp till Alebo. Vid ladugårdsväggen hos Hasse så satt de mest ljuvliga varelser och plirade i morgonsolen. Jag gick sakta fram till dom. Två helgråa små blyga missar smet in direkt, men en svart söt sak och två ljusgrårandiga superdupersöta killar satt kvar. Drog upp mobilen ur fickan och tog några kort på dem. Sen gosade vi !! Jag frågade om de ville följa med mig hem, å det ville dom, det såg jag lixom på dom....
Hasse bor inte där. Han är bara där och tar hand om djuren i ladugården och gården. Tror inte han märker om de två söta grårandiga killarna " försvinner".... Fast jag vill ju inte stjäla....
Kanske kan sätta en lapp på dörren och skriva "Eva was here, hon var juste och tog två katter, så du slipper föda så många" . Vad tror ni om det ?
Nej, skämt åsido. Jag får helt enkelt ringa honom och fråga .

Nu ska jag snart iväg på utvecklingssamtal med Sara. Sen blir det bullbak, innan den roliga körövningen ikväll !!! Underbara lediga tisdag :-)

Nåt för Fliserydstaxi ?

Skulle vara en fröjd för ögat att se Anders trampa iväg på den här på morgonen :)

40 års kris ?

Funderar mycket nu för tiden. Vill byta jobb, flytta, vill aldrig flytta,sälja hästarna, köpa fler hästar, starta eget, hyra ut boxplatser, sälja transporten, börja hyra ut den, jobba ännu mera, tjäna pengar som 17 ! Är glad för det jag har. Vill byta ut allt. Vill bo i lägenhet, vill bo i Kalmar. Vill jobba med försäljning. Vill jobba som personlig assistent.
Herregud ! Vad vill jag ?
Att allt ska vara som det alltid varit ? Att mina älskade barn bor hos mig, bara mig, för alltid !? Att alla hästar jag en gång ägt/hyrt/varit fodervärd på kommer tillbaka ! Att alla alltid kommer leva ! Att ingen får cancer. Att jag finns till för mina 5 barn.....
virrpanna.com
Körövningen var kul ikväll. Som vanligt ! Vi känns som en stor familj. Men jag kan inte vara tyst. Som vanligt. Måste flika in fåniga kommentarer. Få folk att skratta. Att jag aldrig lär mig.
Vi övade på sånger de ska sjunga på lördag. Då jag inte kan vara med, tyvärr. Det är körkalas just på lördag, när jag ska delta i körkampen, ju ! Såå himla typiskt när kuliga grejer krockar.

Johanna min lilla goding (jaa, lilla, hon e bara 16 år) hade lagt in en underbar bild på henne,, Elin och Ida på sin blogg.
Den kommer här. Stolt ? JAHAAADU !!!!!!!!!!
Imorrn är jag LEDIG heeeeeela dan ! Lovely !

Tjingeling
Eva

Hehehe :)


Den lediga helgen färdigjobbad !

Igår hade jag bytt lördag med en kollega, så jag kan vara ledig nästa lördag, när körkampen går av stapeln :)
Idag jobbade jag för att få ihop mina timmar. Allt på min "lediga helg", då mina ordinarie helgkollegor varit hemma å slappat (säkert)...
Såå, efter körkampen, som håller på till kl 02.00 på natten (!) så ska jag ta mig hem till M-ås, sova några timmar,, å sen jobba på söndagen, mellan 11-21.30.
Funderade på att ta semester den dagen, men måste spara på semesterdagarna, ju !

Det hade gått bra på Musikalen idag. Den finns på film, men inte hemma dock, då min kära syster lånade hem videokameran. Vill ju se den NU !!
Vi såg på filmen "tomten är far till alla barnen" på jobbet. Den är så himla rolig :) Man blir ju såå sugen på att börja adventspynta bara. Jag älskar advent, julsånger, lucia, julen och snön. Snöälskeriet avtar dock rätt fort, till skillnad från t.ex adventsljusstakarna, som jag gärna har kvar tills i mars ungefär. Vi har ju inga grannar som kan störa sig, så vi får se hur länge de får stå i år :)
Elin, mammas lilla snuttetutta har spelat 2 matcher i helgen, i innebandyn. De vann båda och hon gjorde mål i båda matcherna. Stolt mamma !!

På fredag går ansökningstiden ut på jobbet jag sökte... har inga större förhoppningar, men vem vet...
Måste till en förändring i schemat iaf.
Elias grät i sin säng när han hade lagt sig. Jag la mig hos honom en stund och då sa han att han grät för att han saknar mig så mycket när jag bara jobbar och jobbar. Mammahjärtat brast.
Imorrn ska Elin vara barnvakt, då jag jobbar till kl 19 och sen har körövning. Den måste jag ju inte åka på, men vill så gärna, då det är min själaterapi och jag älskar det ! På tisdag är det körövning igen, då med M-ås kören. Barnvakt igen..... Ledig onsdag å torsdag kväll, tack och lov. Då ska vi mysa å baka kanelbullar <3

Åh herregud !!!!!!!!!! Vi ser på Beck medan jag skriver detta inlägg.... nu kom precis "stänkaren" hem i ursnygga kläder och visade upp några dansmoves för Martin Beck.... Jösses !!

Vi åt supergod mat idag på jobbet. Fläskkotletter fyllda med Cantadou 4 peppar ost, i god sås, med pressad potatis å sallad. Mumsfilibaba !! Ibland kommer jag på mig själv med att bli lite besviken av att inte kunna äta hur mycket som helst. Som jag alltid gjort innan. Man vill unna sig, slänger i sig maten för att hinna ta mer innan man blir för mätt. Matmissbruk kallas det.
Jag insåg iaf idag att jag lärt mig njuta av de få tuggor jag får i mig innan magen säger att den är mätt. Har oxå lärt mig att ställa undan tallriken direkt när jag blir mätt, annars är risken stor att jag fortsätter äta automatiskt, innan hjärnan hinner med. Dels för att det var så gott, men oxå för att man är uppfostrad att äta upp det man fått på tallriken. Den ska vara tom när man är klar !
Skönt att känna att jag kommit en bit på vägen i mitt nya liv, med mitt nya tänk !
Mamma och pappa blev förvånade ikväll när jag var där å hämtade upp Elin efter jobbet. De har inte sett mig på nån vecka och tyckte att jag hade förändrats och att det syns ännu mer i ansiktet nu. Det förstår jag. För glasögonen har blivit såå stora. Herregud. Kan man bli smalare vid hårfästet, över öronen, där glajjerna sitter lixom ??!

Imorrn blir det definitivt en skogsrunda ! Har mest stått/suttit inomhus hela veckan. Ätit en massa gutt i helgen... så nu blir det skärpning hörrödudu !

En fråga :
Om du måste välja på något av följande djur att ha som husdjur, (lös inne i ditt hus) vilket skulle du ta då ? av ett vildsvin eller en huggorm ?
Jag hade lätt tagit vildsvinet !!
Såna kluriga frågor vi tar tag i på helgerna på jobbet....bl.a :)

Boom chacka lack
Eva

Utkast: Nov. 03, 2012


Sjösjuk ?

Nee. Bara Sara som varit på halloweenkalas ;-)

Ha en bra lööda alla fina !
Eva

Dagens lunch

Har spanat in salladsbaren i två dagar. Det blev en liiten och salig blandning till lunch. Tonfisk, keso, pasta, rucola, rödlök, vitlöksdressing och några bitar melon till efterrätt! Gott och mättande. Nu återstår fem timmars jobb innan jag intar soffläge .

Hej hopp
Eva

Lackar mot jul, ju ;)


Hmmmm, nu ska vi se här...


Rast från korvstekeriet !

Sitter i det lilla cafeet på Maxi. Mumsar på min banan och njuter av att sitta ner ! Har i smyg lagt upp fötterna på stolen mittemot. Det känns i fötterna att jag har stått på hårt golv i två dagar. Idag var det jättekul när jag tog på mig jobbrocken. Den har varit skittrång innan och jag har fått knäppa den i en rad (den är dubbelknäppt fram) . Nu har jag den precis som den ska vara. Och den är t.o.m lite stor i armarna. YES :-)
Ugglarps korvar ÄR goda. Har nog sålt mängder idag.

Sara min rara underbara fyller 8 år idag !!!
Jag har lagt undan en "pumpatårta" till Sara. Vi ska fira henne när jag kommer hem.
Fick order om att köpa hem singoallakex oxå. Jag som verkligen älskar att baka, har tyvärr inte hunnit baka nåt inför idag.. Men till hennes barnkalas ska jag minsann baka loss !!

Nehe, dax att steke lite körrv igen .

Tja ba
Eva

RSS 2.0