Bonde söker fru <3

Jag älskar det programmet ! Årets upplaga består av goa vanliga (ja, förutom kameler) hederliga bönder. Det ska bli kul att följa dem i höst . Idag har jag varit seg. Ingen frisk luft knappt och ingen promenad.... Skärpning Eva ! Imorrn är en ny dag. Vi åt tacos ikväll och jag åt lite köttfärs, sallad, gurka, toma, guacamole, vitlökssås och några nachochips... man måste ju prova sig fram och det gick jättebra. Yes ! Det gäller bara att HELA tiden komma ihåg att äta SAKTA och tugga LÄNGE. Å sen sluta äta så fort man känner sig mätt.... även om det ligger jättegoda grejer kvar på tallriken. Inte lätt att ställa om från tidigare matmissbruk !
Jag HAR slutat dricka kaffe. Slutat äta godis. Slutat fika. Slutat överäta. Det är många missbruk att sluta med över en natt, typ. Inte konstigt att man är trött och gnällig emellanåt. Men men , sen, oftast, så är jag ju faktiskt betydligt piggare och gladare än nånsin !! Har gått ner 2 kg till och de jag träffar som inte sett mig på ett tag påpekar direkt att det verkligen syns :-)
Men jag gillar inte uppmärksamhet. Inte alltid. Inte som handlar om mitt utseende. Min kropp. Jag älskar uppmärksamhet när det gäller sång, humor och när jag demonstrerar saker. Och när det handlar om barnen.
Hoppas det ändrar sig med tiden..

Det börjar bli lite långtråkigt att vara hemma. Tror jag ska åka ner till Huldas imorrn och bara gå och plocka lite i hyllorna. Träffa lite kunder och min goa bästa chef Magdalena <3
Terapiarbete helt enkelt. Socialisera mig lite inför jobbstart nästa vecka.
Imorgon ska jag även komma på vilken låt jag ska välja att sjunga på audition på lördag.... Ingen för lätt och ingen för svår...ingen för hög och ingen för låg.... inte för ny å inte för gammal...eller... Asch, jag tar väl helt enkelt nån från min topplista ;-)

Audition börjar kl 10, vilket passar mig perfekt, för då hinner jag in till Kalmar och träffa de andra i vår grupp på FB för GBP opererade. Det ska bli kul att träffa dem på riktigt !

" Är det Zambia eller Saltsjöbaden vi bor i liksom"
Ååå vad kul det ska bli att se Solsidan på söndag ;-)

Nehe, nu ska jag försöka göra lite nytta innan kudden kallar !

Kjam
Eva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0