Akuten - inlagd 😩

Hej!
Ligger i ett rum på akuten. De har nyss tömt buken på flera deciliter vätska. Jag kom hit vid 15 - tiden .Febern steg hela tiden, var uppe i 39.6. Höll på att frysa ihjäl kändes det som. Snabbsänka på 220 😖, inte så bra va ! Det tog flera timmar innan läkaren kom.. shit, vad billig man känner sig. Och ynklig. Det började igår. Kände att jag hade feber och var orkeslös. Inte ett dugg bättre idag, bara liite, när alvedonen verkade.
Snacka om bakslag. Har ju varit så pigg i veckan 😊

Måste ligga kvar över natten, minst. Ååååååååh. Jag som bara vill vara hemma !! Å imorgon ska ju mina små älsklingar komma, det är ju mammaveckan ..

Vill bara komma upp på avdelningen nu och få somna. Och imorgon när jag vaknar så är jag piggpiggelin igen 😉

HOPPAS HOPPAS HOPPAS !!!

/Eva






Jaha, då vare klart !








Lite mörbultad men vid gott mod 😊
Vilar mig i form och inväntar besök från min älskade familj, som säääkert har med sig nåt gutt in till mig ( typ fudge, lakrits och choklad) från Huldas, såklart !!!!!

Tack alla för stöd och pepp !
Kärlek till er ♡
/ Eva

Groggy 😜

Halvsitter i sängen och gaggar med mina två rumskompisar och sjuksköterskan ! Jag fick lite starka medikamenter för en stund sen, å nu känner jag mig lite groggy !! Vem vet.. Kanske börjar sjunga lite Ebba Grön låtar snart ?! Jag är HUNGRIG ! Och kaffesugen. Drack två munnar SVART kaffe vid 05.50. Nu vill jag bara släcka lampan och vakna igen runt lunch och ha detta överstökat ! Sköterskorna vandrar av och an utanför och väntar på doktor Skarsgård, som tydligen är försenad. Bara han landar in till min operation vid 08.00 så är jag nöjd ☺

Uppdaterar senare 😷

Kram Eva


Spänd.. å de !

Imorrn blir äntligen operationen av. Den som jag längtat efter såå länge ! Överflödshuden på magen ska bort.
Jag har opererat mig många gånger. Lite fler än genomsnittet tror jag. 5 kejsarsnitt, 2 ggr polyperna och så min Gastric bypass för snart två år sedan.
Ändå, eller kanske därför, är jag lite nervös för narkosen. För operationen. För hur jag kommer må efteråt. "Klämmorna" de häftar ihop huden med (nästan det värsta)..
Men känner mig ändå trygg! Litar på operationsteamet !! What can go wrong liksom ?
Den unga tjejen nere på labb var duktig! Hon höll nålen stilla medan hon bytte raskt mellan alla rören, som mitt finfina mörkröda blod flödade ner i. Hon tyckte jag var givmild och duktig. Hade väntat mig en klubba, eller i alla fall ett bamsemärke... Fick nöja mig med en bomullstuss och lite tejp.
Nu sitter jag fint och väntar, i dagrummet på kirurgavdelning. Tänker på allt och ingenting.
Ha det fint alla fina 💚



Eva




RSS 2.0