Rastlös och uttråkad !

Det började i söndags. Vi skulle sjunga i Fliseryd på "mässa i folkton", med Vox nova. Jag kände redan på förmiddagen att jag var seg och trött. Orkade inte åka dit utan slappade hemma i soffan istället.
Jobbade i måndags. Var trött och yr mest hela dagen, men jobbade iaf. Sov hela kvällen = ingen körövning. Tisdag morgon var jag med Elias hos tandläkaren. Han var så himla duktig och alla tänder var fina :) Min prins <3
Åkte hem och gick morgonrundan med Ludde = höll på att frysa ihjäl.Sen ringde jag jobbet och sjukskrev mig, kurade ner mig i soffan och har sen mest legat i den, varvat med sängen, resten av veckan.
Elin har haft Ludde - tack för hjälpen gumman !!
Jag har säkert haft lite feber emellanåt, har inte tagit den, men de enda gångerna jag NÅNSIN sover på dagarna är när jag har feber. Tror det är nåt i kroppen som inte bryter ut, för jag är så himla trött, frusen, öm i kroppen, yr och orkeslös.
Man blir så otroligt uttråkad och rastlös av att bara vara hemma och inne. Hem till gården kör två avsnitt/dag... börjar bli fast i tv-träsket... Får väl bryta av med nån gammal 80-tals film ikväll !!

Om jag orkar ska jag baka lite i eftermiddag. Ludde kom hem nyss, så jag ska ta en runda med honom oxå. Tycker alltid det känns så dumt att visa sig ute när man är hemma från jobbet och är sjuk.. tror det sitter i sen skolan, när alla i klassen hade full koll på en ;)
Men har man inte feber så är väl alltid frisk luft positivt, eller ?!



Snuttetuttan Johanna ska bo hos mig i två veckor f.o.m måndag !!
Hon ska praktisera på Glada kocken, å då är det ju ganska ypperligt att vara här, då det är lika långt, i meter dit härifrån, som jag hade i rekord på kast med liten boll, när jag gick i tredje klass, typ :)

På måndag kommer de små huliganerna oxå, så skönt att jag förhoppningsvis är piggpiggelin igen då, å redo för en vecka med fullt ös ;)

Dagens bild blir en på min älskade katt Selma som numer bor i himlen <3 RIP
Kram på er !
Eva

RSS 2.0