Lite till..

Åover änd aut
Eva
 
 

Mammavecka

Så himla skönt det är när de kommer, de små liven <3 <3
Prinsen kommer hem först. Han öppnar dörren snabbt, kommer in, å stänger dörren, å har redan då fått av sig skorna i ett huj. Jacka å mössa slits av och slängs lite slarvigt upp på hatthyllan. Sen säger han "hej mamma" lite trevande, aningen blygt, med ett halvdolt leende på läpparna... sen slänger han sig i min famn och pussar mig både på munnen och kinden, å ger mig långa hårda kramar !!! Och som jag smälter ! Min prins. Min Elias, som snart fyller 8 år. Som var nyfödd, typ nyss ;)
Ibland frågar han på en gång om vi ska lägga oss på sängen och gosa lite. Förutsättningen för det är oftast att vi är själva hemma. Han har aldrig fått nej på just den frågan !
Han fick en surfplatta i julklapp. Den har han bara hos mig. Den har blivit en stor konkurrent till mig. Idag blev goset på sängen vääldigt kort. Redan efter nån minuts gosande och ivrigt berättande om veckan som gått, så hade han inte tid med mig mer, utan skulle kolla hur det gått på hans nyhemladdade spel på "ajjpädden", som vi så skämtsamt kallar den aningens billigare versionen av surfplatta som sonen ( och dottern) trots allt är till synes nöjda med :)

Lite senare dundra syrran in.Hon har en kompis med sig och är lite coolare när hon återser sin ömma moder, efter en hel veckas frånvaro. Ingen kram, ingen puss, bara en snabb kommentar till kompisen Ida, - ser du nu så liiiten mammas lägenhet är !!
Phö, sa jag. De stängde sen in sig i allas vårt sovrum och lekte med de femhundratjugonio gosedjuren... lr nåt ;) Hon blir 10 i år. Börjar i 4:an i höst. Mellanstadiet. Jösses !

Idag blev det pannkakor till "middag". Har alltid ansett att pannkakor tillhör fika/mellanmål, men vad sjutton... det är ju gutt, å barnen äter som hästar, så ibland får det gå. Å redan vid kl 19 var de hungriga igen, å slevade glatt i sig havregrynsgröten innan läggdags !


Nu sover de små liven å jag ska ta en kvällsprommis med jycken. Han den där jycken som just nu fäller så mycket päls att vi får ha snöskyffel å bilda gångar i lägenheten... typ nästan.
Ha`re gutt !
Eva







Hihihi !

 
 
 
 
 
Så gutt det var att sluta kl 12.50 idag !!
Sitter här i soffan med en stor mugg kaffe & några pepparkakor å bara njuter av ledigheten :)
Har redan handlat, förberett middagen och promenerat med jycken.
Jag har skrivit det förr och jag skriver det nu igen - jag SKA börja blogga oftare, jag lovar !
Ser på statistiken att många är inne här på bloggen varje dag, trots att jag uppdaterar den alldeles för sällan. 

Johanna och Ida är här nästan jämt och det är ju alldeles förträffligt angenämt att få ha dem nära !! Ibland känns det dock lite väl trångt här i min lilla tvåa. Borde skaffa större lya.. men jag trivs här ! Sköööönt med egen ingång, inga grannar vägg i vägg och nära till allt. Och lugnt.
Jag har sökt på nätet efter en fyra. Men det är hopplöst svårt att få tag på någon. Vi behöver en fyra. Ida vill ha eget rum, såklart. Sara & Elias kan dela på ett rum.
 
SÅÅ : Om du/ni vet om någon stor/större lägenhet/hus i norra delarna av Mönsterås (barnen går ju på Mölstadskolan), så hojta till !!!!!!!!!!!!!!
 
Kjam kjam
Eva
 
 
 

RSS 2.0